Nevernooit naar Bed

Nevernooit naar Bed is geschreven tijdens het laatste jaar van mijn studie als Songwriter aan het Noorderpoort. Met hulp van Jan Henk de Groot én feedback van Brigitte Kaandorp, plus nog tips van Cas de pianodocent van het  Prins Claus Conservatorium (waar ik toen de vooropleiding volgde) is dit liedje uitgebloeid tot een lokaal Beijums succes!

Sinds ik dit project in de wijk heb gedaan is het overal waar ik in Beijum ga: 'Hoi juf Roos!'. Ook van kinderen die niet mee hebben gedaan aan een project en die ik ook niet ken, maar zij kennen mij.

Dat, het zijn van een plaatselijke bekendheid voor de kinderen, is zo ontzettend veel waard! 

Omdat dit aangeeft hoe groot en wezenlijk het is dat deze kinderen gezien worden en meegenomen in het groter kunst en cultuur plan en planning. En ik voel me daar eerlijk gezegd hoogst verantwoordelijk voor. Dat deze ruimte waarin ze zich veilig genoeg voelen om expressie te geven aan wie ze werkelijk zijn en willen zijn; dat die groter zal worden in de toekomst en meer fundament zal krijgen. 

Zodat deze kinderen mogen weten dat ze ertoe doen en dat hun stem, mening, kleur, inbreng, creativiteit en rebelsheid ertoe doet en gehoord, gezien en gedeeld wil worden!

 

Nevernooit naar bed - YouTube

Kijk nu ook de videoclip op Youtube, hij is bijna 1000 keer bekeken!

Foto door Mirjam Theissen

Maak jouw eigen website met JouwWeb